• Εγγραφή
Επίσκεψη στο ACS Εκτύπωση
Δευτέρα, 29 Απρίλιος 2013 11:24

01-main-imageAmerican Community Schools of Athens

   Οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων και μια μικρή ομάδα παιδιών του Λυκείου είχαμε την ευκαιρία να επισκευτούμε  το Αμερικάνικο Κολλέγιο της Αθήνας για ακόμη μία φορά...

στα πλαίσια της συνεργασίας των σχολείων για το yearbook και τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ με θέμα την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και πώς αυτή επηρεάζει τους νέους και την κοινωνία. 
   02-imageΞεκινήσαμε, λοιπόν, το πρωί με τη συνοδεία των καθηγητριών των αγγλικών μας, κα. Βαρβιτσιώτη και κα. Θεοδωροπούλου. Φτάσαμε στο ACS, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, όπου μας υποδέχτηκε ο υπεύθυνος για την ξενάγησή μας. Την πρώτη ώρα μοιραστήκαμε σε διάφορες αίθουσες και παρακολουθήσαμε μαθήματα, όπως: μαθηματικά, τεχνολογία, τέχνη, βιολογία, γεωμετρία κ.ά. Όλα απαιτούσαν γνώσεις αγγλικών, αλλά δε δυσκολευτήκαμε καθόλου, καθώς οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του κολλεγίου μας βοήθησαν να προσαρμοστούμε αμέσως.

03-image    Στη συνέχεια, μαζευτήκαμε σε μια μεγάλη αίθουσα όπου δύο μαθήτριες της Γ' τάξης του γυμνασίου παρουσίασαν τις δικές μας δράσεις. Έπειτα, παρακολουθήσαμε το ντοκιμαντέρ με θέμα την οικονομική κρίση και πρωταγωνιστές τους μαθητές και των δύο σχολείων, τα οποία μοιάζουν διαφορετικά, αλλά ουσιαστικά είναι τόσο ίδια!


   Τέλος, οδηγηθήκαμε σε μια τεράστια αίθουσα εκδηλώσεων μαζί με πολλά παιδιά του κολλεγίου. Μας πρότειναν να γιορτάσουμε μαζί τους το "Wellness Day", μια ημέρα αφιερωμένη στους καλούς τρόπους συμπεριφοράς και διατροφής. Ήταν μια μοναδική εμπειρία για μας και τους ευχαριστούμε για την πρόσκληση.


04-image  
     Μετά την επαφή με μια τελείως διαφορετική σχολική κουλτούρα, μας ήταν πραγματικά δύσκολο να αποχωριστούμε αυτό το σχολείο. Ευχαριστούμε εκπαιδευτικούς και μαθητές για τη φιλοξενία, το ευχάριστο κλίμα που επικρατούσε ανάμεσά μας και την τιμητική υποδοχή μας.
  

 

Η αγαπημένη σας ταινία

 

Ζαλόγγου & Αράχθου | 13341 Άνω Λιόσια | 2102470555 | 2102484649 | 2gymanli@sch.gr

Copyright © 2018 - 2ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων

Erotik film